fbpx

Machiajul, o arta necesara

“Pentru o femeie, machiajul este o modalitate de a se simti ea insasi, insa mai draguta si mai increzatoare.” Bobbi Brown

Din ce in ce mai multe femei, duc preocuparea legata de aspectul fizic la alt nivel si acceseaza cursuri de automachiaj profesional.

In lunile septembrie si octombrie, printre cursantii scolii roTTaru, s-au aflat si cativa creatori de continut care au dorit sa afle mai mult despre potentialul make-up-ului si au participat la un workshop de automachiaj.

Nisele din care fac parte sunt diverse, de la beauty, fashion, design, lifestyle si pana la parenting, insa aspectul comun in viata tuturor este lipsa timpului. Fie sunt mame, fie au job-uri solicitante si au un program haotic, iar la cursul de automachiaj au descoperit tips&trics care le-a facut viata mai usoara si mai frumoasa.

La workshop au invatat cum sa isi ingrijeasca corect pielea, cum sa isi aleaga produsele in functie de nevoile tenului, si mai ales, cum sa se machieze corect, conform morfologiei femei si a ochilor.

Ca de obicei, oartenerul nostru Beauty One, ne-a pus la dispozitie produsele de make-up de la brandul Paese.